Spreekuur


Online advies van de huisarts

Vervang een bezoek aan jouw huisarts of de huisartsenpost door een online behandeling. Een huisarts kan jou goed en snel via chat helpen, omdat je alvast wat vragen over jouw klacht beantwoordt en een foto deelt. Spreekuur is op dit moment al beschikbaar voor inwoners van regio's Rijnmond (Rotterdam en omgeving), Eemland (Amersfoort, Barneveld en omgeving) en Drenthe. Sinds maart zijn al meer dan 1800 mensen via Spreekuur door een huisarts behandeld.

Klik hier om naar de Home webpagina van Spreekuur te gaan.

Over ons

Wij willen dat jij op elk moment van de dag gemakkelijk en veilig online toegang hebt tot zorgadvies en dat de huisarts jou goed voorbereid en sneller persoonlijk kan helpen. Dit kan als jij zelf het online contact met de huisarts voorbereidt. Je doet dit door via Spreekuur een foto te delen en door alvast wat vragen te beantwoorden. Een goede balans dus tussen digitaal en persoonlijk, die ook nog eens helpt om de zorg in Nederland betaalbaar te houden.

De makers

Spreekuur is gemaakt door Topicus in samenwerking met DigiDok. Topicus is een nuchter softwarebedrijf in Deventer. Wij worden er blij van als onze software het leven van onze gebruikers net wat beter maakt. Hiervoor richten we processen op een andere manier in, zonder het belang van persoonlijke contact uit het oog te verliezen. Voor Spreekuur werken wij samen met DigiDok dat zorgt voor een goede medisch inhoudelijke basis van de Spreekuursoftware. DigiDok zorgt ervoor dat de vragen die jij via Spreekuur over jouw klacht beantwoordt, zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van huisartsen. Ook laat Digidok de vragen toetsen en goedkeuren door de Universiteit Utrecht.

Veelgestelde vragen

Klik hier om dit op de website van Spreekuur te bezoeken.

Contact

Klik hier om dit op de website van Spreekuur te bezoeken.