Bij het aanvragen van de oproepagenda wordt een peildatum ingevuld. Dit zal meestal de peildatum zijn die het dichtst ligt bij de dag van vandaag of de laatste extractie.

Het is ook mogelijk om een peildatum in de toekomst in te voeren. Bijvoorbeeld om te zien welke patiënten voor het komende kwartaal nog opgeroepen moeten worden.

De gegevens die in de oproepagenda getoond worden, zijn altijd gebaseerd op de laatste ingelezen extractie. Bij het kiezen van een peildatum in de toekomst zitten er dus geen gegevens uit de toekomst in, maar wordt de periode waarnaar gekeken wordt, verschoven.

Voorbeeld 1

Stel, vandaag is het 2 april 2018 en u heeft gisteren een nieuwe extractie ingelezen. U downloadt de oproepagenda met peildatum 1 april 2018. In het rapport wordt dan gekeken naar alle geregistreerde gegevens tot de gekozen peildatum, in dit geval 1 april 2018.

In de oproepagenda staan onderstaande patiënten:

 

Voorbeeld 2

Stel, vandaag is het 2 april 2018 en u heeft gisteren een nieuwe extractie ingelezen. U downloadt de oproepagenda met peildatum 1 juli 2018. In het rapport wordt dan gekeken naar alle geregistreerde gegevens tot de gekozen peildatum, in dit geval 1 juli 2018.

In de oproepagenda staan onderstaande patiënten: