Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 8 Next »

Inleiding

Voor het grootste deel van de op VipLive aangesloten OmniHis praktijken geldt dat ze inmiddels gebruik kunnen maken van het geautomatiseerde extractie platform van OmniHis. Dit houdt in dat u niet langer zelf een extractie hoeft te maken uit uw praktijk gegevens.

U moet nog wel uw HIS data aanbieden via de gebruikelijk weg binnen VipLive, maar er wordt hierbij niet meer gevraagd om een bestand. In plaats daarvan wordt er namens u een beroep gedaan op het extractie platform. De gehele afhandeling van het maken van de extractie, het inlezen van de gegevens, en het klaarzetten van de gebruikelijk rapporten gebeurt vervolgens achter de schermen. Het geheel kost u dus een stuk minder handelingen; eigenlijk niet meer dan een druk op de knop. Sneller en veiliger dus.

Stap 1: Log in op VIPLive

Ga naar www.viplive.nl en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Extractie uploaden

Klik op de knop 'Extracties uploaden' 

 

Zorg dat beide vinkjes aanstaan en klik dan op 'Importeer HIS-extractie'

 

De upload zal nu worden verwerkt. Het kost nog wel wat tijd, die kan variëren afhankelijk van de drukte op beide platformen (OmniHis en VipLive) en de grootte van uw praktijk. Dit is minimaal een kwartier, maar kan oplopen tot een uur. Mocht de import na een uur nog niet zijn afgerond, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de helpdesk. Wanneer de upload verwerkt is, kunt u rapporten aanvragen. Aan de status van de grijze knop in onderstaande afbeelding (HIS-extractie-analyse is bezig), kunt u zien of de upload volledig verwerkt is of nog bezig is. Ga met de muis op de knop staan om de status te zien. 

 Wanneer deze grijze knop weer veranderd is naar de oranje knop 'Extracties uploaden', dan is de upload volledig verwerkt en kunt u rapporten aanvragen en downloaden. 

  • No labels