Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

 Wanneer deze grijze knop weer veranderd is naar de oranje knop 'Extracties uploaden', dan is de upload volledig verwerkt en kunt u rapporten aanvragen en downloaden. 

Zelf een extractie maken

Als uw praktijk ingeregeld is binnen VipLive om via het extractie platform extracties in te lezen, dan is het niet meer mogelijk om nog zelf een extractie aan te bieden: er is dan simpelweg geen mogelijkheid meer om een bestand te uploaden.

Bent u een van de laatste praktijken die nog niet op het extractie platform aangesloten, dan kunt u natuurlijk toch gebruik blijven maken van VipLive. U moet dan wel zelf een extractie maken uit uw praktijk database. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze extractie tool (Let op! Kies de juiste versie voor uw besturingssysteem!):

Info

Helaas is gebleken dat de versie voor Apple machines niet altijd even stabiel is en soms gewoon niet werkt. Door de zeer geringe doelgroep die nog met deze tool werkt, ligt hier voor onze ontwikkelaars helaas ook niet meer de prioriteit. Het ligt niet voor de hand dat er nog updates van deze tool uitgegeven zullen worden (laatste officiele release was 2 april 2015). Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit oplevert. U kunt altijd contact opnemen met onze helpdesk voor ondersteuning.

Voor een stabiele lange termijn oplossing raden we u aan om aansluiting te zoeken bij het extractie platform van OmniHis (DEX). U kunt hiervoor contact opnemen met de OmniHis helpdesk.